Online marketing

Met online marketing zorg je er voor dat je product of dienst bij zoveel mogelijk klanten bekend wordt. Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk omzet te genereren. Op lange termijn probeer je in de wensen en behoeften van de doelgroep te voorzien. Je wilt natuurlijk dat je bedrijf bekend is bij je doelgroep. Maar ook dat ze je op een makkelijke manier kunnen vinden en dat ze steeds bij je terugkomen.

Om beter gevonden te worden moeten je teksten dusdanig goed geschreven zijn. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt je website geoptimaliseerd waardoor Google deze hoger plaatst dan die van concurrenten. Je website word beter zichtbaarheid in de organische resultaten. Een manier om betaald op de eerste pagina te komen kan je gebruik maken van zoekmachine adverteren (SEA). In een korte periode zal je veel mensen naar je website trekken. Een steeds belangrijker onderdeel om beter gevonden te worden is sociale media. Geen zin en tijd om dit zelf te doen? Ik doe dit graag voor jou.

Contentmarketing

Schrijven van teksten voor zowel print als online. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zoekmachine geoptimaliseerde teksten.

Zoekmachinemarketing

Zoekmachine marketing (SEA) beter bekend als: Search Engine Advertising. Met zoekmachine marketing bereikt u in een korte periode zeer gerichte bezoekers. Deze potentiële klanten zijn actief op zoek naar uw product of dienst.

Sociale media marketing

Content creatie voor op uw sociale media voor een betere naamsbekendheid. Ook mogelijk in combinatie met sociale media advertenties.

Er wordt een uurtarief van € 25,00 excl. btw toegepast. Uren in overleg en afhankelijk van de werkzaamheden.

Weten wat ik voor jou kan betekenen?